ДИЗАЙН СТУДИО ООД

18.05.2010 22:04

От няколко месеца към проекта „Училище за идеи” функционира учебна фирма „Дизайн студио – ООД”. През това време успяхме да изработим по свои проекти предмети, принадлежности, бижута и др. За целта използвахме подръчни материали – прежда, стъклен и пластмасов амбалаж, текстил, кожа, мъниста, картон.          

 Продукцията на фирмата е истинска колекция от уникални изделия, които ние създадохме с любов и умения. Работата ни доставяше естетическо удоволствие. Самата организация на фирмената дейност ни помогна да разберем как протича един истински работен ден, колко е важно да спазваш дисциплината и да споделяш отговорности с „колеги”, да изпълняваш нарежданията на по-висшестоящи „началници”.

            Изложението на продукцията ще даде възможност на повече хора да се запознаят с дейността на фирмата – симулация. Всеки, който пожелае може да закупи изделието, което му хареса. За уникатите ще бъде организиран аукцион. Всеки, който реши да участва в наддаването при закупуването им, ще има възможност да се запознае предварително с началната цена. Средствата от продажбите ще бъдат дарени на училището с воля, гласувана на Общо събрание на съдружниците . 

                                                                                                                                                                      Даниела Костова – IV  б клас

                     мениджър „Продажби”

фирма „Дизайн студио” ООД